Laptop en printer voor Humanitas Gorinchem

GORINCHEM - Woensdag ontving Humanitas bestuurslid en portefeuillehouder Internationaal Vrouwen Contact Lia Bakker uit handen van Jeroen Kemker van Computer Service FreshPC een laptop en een nieuwe printer cadeau.

Het contact tussen Humanitas Gorinchem e.o. en FreshPC werd gelegd door de Stichting Gorinchemse Uitdaging, een bedrijven netwerk van regionaal maatschappelijk betrokken ondernemingen die verenigingen en stichtingen belangeloos ondersteunen.

Internationaal Vrouwen Contact helpt deelneemsters met de Nederlandse taal, integratie en onderling contact. De keuze voor deze Humanitas activiteit was volgens Jeroen Kemker een logische. ,,De dankbaarheid van de deelneemsters was woensdag merkbaar aanwezig. Dit is ook de reden waarom ik met FreshPC ben gestart in Gorinchem. Net als Humanitas Gorinchem willen wij anderen helpen op welke manier dan ook.”

De laptop en printer zullen volgens Lia Bakker ingezet worden als extra hulpmiddel om de deelneemsters onder andere kennis te laten nemen van internet. Volgens haar kunnen ook de overige Humanitas activiteiten gebruik maken van deze fraaie gift. Zij bedankte FreshPC en de Gorinchemse Uitdaging voor dit prachtige cadeau.

Voor informatie over de Gorinchemse Uitdaging of Humanitas Gorinchem ga naar:  www.gorinchemseuitdaging.nl of www.humanitas.nl/afdeling/gorinchem.

FreshPC is te vinden op de Zusterstraat 19 - 4201 EK Gorinchem.

Terug naar het nieuwsoverzicht