Rabocheque voor Humanitas Gorinchem

Humanitas Gorinchem ontving vorige week een cheque van 2.500 euro van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. De bestemming van het bedrag komt ten goede aan de Humanitas activiteit ‘Thuis Administratie’.

De vrijwilligers van Thuis Administratie assisteren deelnemers met het op orde krijgen van hun financiële zaken. Inkomsten en uitgaven worden inzichtelijk gemaakt, er wordt gekeken of betreffende deelnemer nog recht heeft op bepaalde toeslagen om zo te komen tot een overzichtelijk huishoudboekje. Na verloop van tijd is het de bedoeling dat de deelnemer weer zelfstandig aan de slag kan.

Van het bedrag gaat Humanitas zes laptops aanschaffen ter ondersteuning van de vrijwilligers. Namens Humanitas ontvingen José Verschoor en Yvonne Wildermuth, beiden coördinatoren van Thuis Administratie, in het bijzijn van bestuursleden Wim Killian en Kees Bouten de cheque uit handen van Walther Buijs, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Laatstgenoemde onderstreepte het belang van de Humanitas activiteit en het maatschappelijk belang dat de Rabobank met haar werkgebied heeft.

Terug naar het nieuwsoverzicht