Vrijwilligers gezocht

Beste mensen,


Voor veel organisaties in Gorinchem is de inzet van vrijwilligers onmisbaar. Gelukkig zijn er al heel veel vrijwilligers actief maar er zijn nog altijd een aantal vacatures. Om een beter beeld te geven van de vacatures willen we graag persoonlijk met potentiële vrijwilligers in gesprek. Daarom nodigen het Kringloopcentrum en het vrijwilligerssteunpunt Gorinchem u van harte uit om de inloopavond bij te wonen. Uiteraard zijn ook degenen die al vrijwilligerswerk doen van harte welkom.

 

Welke organisaties?
Humanitas, het Repair Café, Stichting Theater de Nieuwe Doelen, VluchtelingenWerk, de Voedselbank en Kringloopcentrum Gorinchem zullen zich deze avond presenteren. Ook de medewerkers van het vrijwilligerssteunpunt Gorinchem zijn aanwezig om informatie over vrijwilligerswerk te verstrekken.

Persoonlijk kennismaken met aantal organisaties?
Wilt u meer weten over de activiteiten van deze maatschappelijke organisaties? Of ontvangt u graag 'uit de eerste hand' informatie over vrijwilligerswerk bij deze organisaties? Kom dan vooral naar de open avond toe.

Vanaf 19.00 uur staan de koffie en thee klaar, daarna zijn er rondleidingen binnen het Krinloopcentrum en kunt u met de organisaties in gesprek.

Kijk voor de Humanitas vacatures op onze website www.humanitas.nl/afdeling/gorinchem/

 

Waar en wanneer?

Datum:                donderdag 26 januari 2017

Locatie:                Kringloopcentrum Gorinchem, Boezem 1, Gorinchem

Tijd:                       19.00 – 21.30 uur

 

Wij zien u graag op 26 januari in het Kringloopcentrum.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht