Zeven nieuwe vrijwilligers Home-Start AV

REGIO- Home-Start, een activiteit van Humanitas Gorinchem e.o., biedt gratis laagdrempelige (opvoedkundige) steun aan gezinnen met minimaal één kind onder de zeven jaar. De vrijwilligers komen wekelijks bij een hulpvragend gezin thuis. Home-Start is actief binnen de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Zeven nieuwe vrijwilligers ontvingen eind maart uit handen van wethouder Arie Donker een certificaat.

Zij volgden een interne training als voorbereiding op hun taak als vrijwilliger bij Home-Start. De geslaagden zijn enthousiast om met hun vrijwilligerswerk te beginnen. Home-Start en Humanitas werken uitsluitend met professioneel opgeleide vrijwilligers, daarin onderscheiden ze zich ten opzichte van veel andere vrijwiligersorganisaties. Na afsluiting van hun training ontvingen de cursisten uit handen van wethouder Donker van de gemeente Zederik het felbegeerde certificaat. Samen met Dianne Welling,  beleidsambtenaar van diezelfde gemeente, sprak de wethouder zijn waardering uit voor deze nieuwe  vrijwilligers die zich belangeloos willen inzetten voor Home-Start.

Voor meer informatie: www.home-start.nl of www.humanitas.nl/afdeling/gorinchem of neem contact op met de coördinatoren van Home-Start Alblasserwaard Vijfheerenlanden, Anja de Kok (06-30565381), Sascha Zonneveld (06-20249328) of mail naar gorinchem@home-start.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht