Tandem

Iedereen kan zich eenzaam voelen, ongeacht z’n leeftijd, levensverhaal of leefomstandigheden.

De stap om weer onder de mensen te komen, is dan vaak gemakkelijker te nemen als je met z’n tweeën bent. Met een ‘maatje’ van Humanitas Tandem bijvoorbeeld. Ben je 10 jaar of ouder? Dan kun je bij ons terecht.

Wat houdt het in?

Jouw maatje heeft een luisterend oor voor wat je bezighoudt. Samen bedenken jullie welke activiteiten leuk zijn om te gaan doen. Wandelen, tuinieren, hardlopen, een bezoek aan een museum of een gezellig kopje koffie op een terrasje; het kan van alles zijn. Ongeveer een jaar lang stel je met je maatje alles in het werk om jou het plezier en zelfvertrouwen te geven dat je nodig hebt om zelf nieuwe contacten te leggen en te onderhouden.

Ik geef me op, en dan?

Je meldt je aan bij het contact hiernaast of via haagland@humanitas.nl. Er volgt een gesprek waarin jullie kennismaken en waarin je vertelt waarbij we jou kunnen helpen. Je kunt er altijd nog over nadenken, of er vanaf zien. Dan ontmoet je jouw maatje. Is er geen klik, dan regelen we zo mogelijk een andere vrijwilliger. Na twee maanden vraagt de coördinator aan allebei of de klik er nog steeds is.

Humanitas: vrijwillige Coördinator Tandem

Ben jij onze nieuwe vrijwillige coördinator?

We zijn op zoek naar meerdere vrijwillige coördinatoren die ons willen ondersteunen bij het coördineren van het Tandem Maatjes project. Bekijk de vacature!