Thuisadministratie            Den Haag

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door uiteenlopende omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken.

Ben je inwoner van Den Haag en je hebt hulp nodig bij het versterken van je financieel-administratieve zelfredzaamheid? Dan hebben we twee mogelijkheden voor jou.

1. Een deskundige vrijwilliger komt bij je langs

Blijf niet rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor. Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en bereid èn in staat bent om je in te zetten, zodat je na maximaal een jaar weer zelfstandig verder kunnen.

Aanmelden

Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en hulpvraag naar de coördinator Thuisadministratie Margriet de Vogel via m.devogel@humanitas.nl  of via dit formulier. Of bel of stuur een whatsapp bericht naar 06 3513 0966. De hulp is alleen voor inwoners van Den Haag.

2. Maak een afspraak voor het spreekuur

Naast bovenstaande hulp bieden wij ook Thuisadministratie spreekuren voor inwoners van Den Haag op de locatie op de Leyweg. Voor hulp bij het invullen van formulieren, bellen of schrijven naar instanties, lezen van post, ordenen van administratie, aanvragen van kwijtscheldingen, DigiD, Schuldhulpverlening en dergelijke.

Waar/ wanneer?

Leyweg 831
naast stadsdeelkantoor Escamp
2545 HA Den Haag

op afspraak
dinsdag 10.00 - 16.00
donderdag 10.00 - 16.00
vrijdag 13.00 - 16.00

tijdens officiële feestdagen is er geen spreekuur

Aanmelden

In verband met corona is er alleen een spreekuur op afspraak.
Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en hulpvraag naar de coördinator Thuisadministratie Margriet de Vogel via m.devogel@humanitas.nl  of via dit formulier. Of bel of stuur een whatsapp bericht naar 06 3513 0966. We maken dan een afspraak voor je.