Dag van de Vrijwilliger

vrijdag 7 december vrijwilligersborrel Humanitas Haagland en afscheid vrijwillig coördinator Marja

Vrijdag 7 december, op de dag van de vrijwilliger hebben wij onze vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens een vrijwilligersborrel. Ondanks de velen regenbuien zijn ruim 30 mensen aanwezig in het Het Koorenhuis. Iedereen is weer bijgepraat of heeft juist kennisgemaakt met elkaar.

Extra in zonnetje gezet is onze vrijwilliger Marja van Starrenburg. Na 7 jaar vrijwilliger coördinator Steun bij Verlies en Rouw gaat Marja ons verlaten. Marja heeft de functie op uitermate professionele, flexibele en betrokken wijze uitgevoerd, daarbij de Humanitas waarden voorgeleefd in woord en daad. In tijden dat het een flinke uitdaging is om vrijwilligers te vinden en te binden, is zij er in geslaagd om jarenlang een stabiele, hechte groep vrijwilligers bij elkaar te brengen en te houden. Kortom we zijn Marja dan ook heel dankbaar en de vandaag uitgedeelde benoeming tot Humanitas Lid van Verdienste heeft ze dan ook zeker verdiend. Ze kreeg dit in de vorm van een oorkonde en een mooie zilveren Humanitas speld.

Alle vrijwilligers kregen als blijk van waardering een bedank kaartje 'Je bent een kei' met bijpassend een kei in kaarsvorm.

Terug naar het nieuwsoverzicht