Help mee de langste slinger maken

Home-Start wil voor haar 25-jarige jubileum de langste slinger maken van 25.000 vlaggetjes, door kinderen uit het hele land versierd met tekeningen, plaatjes en/of teksten. Humanitas Haagland is van start gegaan op 3 juli in de bibliotheek Ypenburg en gaat verder op 18 en 21 september in andere bibliotheken. Help jij mee?

Na het voorlezen van een feestelijk verhaal zijn de kinderen lekker aan het knutselen en tekenen gegaan. Het was een groot succes en veel vlaggetjes zijn versierd.

Wil je ook mee helpen om de langste slinger te maken? Kom dan op een van onderstaande dagen naar de bibliotheek.

Voorleesuurtje en knutseltafel
Bibliotheek Wateringseveld

18 september 2019 14.00 - 15.00 uur
Na het feestelijke verhaal gaan we samen met de medewerkers van Humanitas Home-Start een feestslinger maken door vlaggetjes te versieren.

Home-Start biedt gezinnen die het even moeilijk hebben hulp. Home-Start Maatjes luisteren, lachen, helpen om nieuwe dingen te ontdekken en oplossingen voor zorgen te zoeken. Home-Start kan nog nieuwe Maatjes in de wijk Wateringse Veld gebruiken. Is dit misschien iets voor u? Informatie over hoe u Maatje kunt worden kunt u op deze middag krijgen.

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen gewoon aanschuiven bij het verhaal en daarna aan de knutseltafel. Aanmelden is niet nodig!

In Balans
Bibliotheek Leidschenveen
21 september 14.00 - 16.00 uur
Informatiemarkt over een leven in balans met presentatie van organisaties uit Leidschenveen.

De volgende organisaties presenteren zich op de markt: Centrum voor Jeugd en Gezin, Opvoedsteunpunt, Werken aan Leren, De Opruimert, Lifecoach Leidschenveen, Happy Kids Trainingen, Humanitas Haagland, De Dolfijn, voel je KERN gezond en Enkineo.

Aan de knutseltafel kunnen kinderen meedoen met de vlaggetjesactie en lekker plakken en tekenen.

Terug naar het nieuwsoverzicht