Verlicht Herdenken 27 oktober 2019

Zondag 27 oktober 2019 vindt op begraafplaats Westduin tussen 16.00 en 18.30 weer een gedenkdag voor nabestaanden plaats. De begraafplaats is dan de plaats waar je andere mensen ontmoet die hetzelfde hebben doorgemaakt.

We staan stil bij de mensen die er niet meer, of ze hier begraven zijn of elders, wij denken dan aan ze. Herdenken kan door het luisteren naar muziek en een woord van troost. Herdenken kan ook door een mooi bloemstuk, voor thuis of voor op het graf. Herdenken is ook het praten over degene die je mist. Er staan mensen voor je klaar die naar je luisteren en je daarbij kunnen helpen.

Tijdens de gedenkdag zijn er meerdere activiteiten zoals het maken van herinneringsbloemstukjes, rondrit met koets, typen van een klein gedichtje op een ouderwetse typmachine en speciale activiteiten voor kinderen. Vrijwilligers van Steun bij Verlies en Rouw van Humanitas Haagland zullen ook aanwezig zijn. Je kan dan terecht bij enkele vrijwilligers van ons om als nabestaanden, maar ook als ge├»nteresseerde, een gesprek te voeren. Er kan ook een afspraak worden gemaakt voor een kennismakingsgesprek met de co├Ârdinator voor verdere ondersteuning in het rouwproces.

Locatie
Begraafplaats Westduin
Wijndaelersingel 3-5
2553 AC Den Haag

Tijd
16.00 - 18.30 uur

Meer informatie
begraafplaatsen@denhaag.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht