Verlicht Herdenken 28 oktober

Zondag 28 oktober 2018 vindt op begraafplaats Westduin tussen 16.00 en 18.30 een gedenkdag voor nabestaanden plaats. De begraafplaats is dan de plaats waar je andere mensen ontmoet die hetzelfde hebben doorgemaakt.

 We staan stil bij de mensen die er niet meer, of ze hier begraven zijn of elders, wij denken dan aan ze. Herdenken kan door het luisteren naar muziek en een woord van troost. Herdenken kan ook door een mooi bloemstuk, voor thuis of voor op het graf. Herdenken is ook het praten over degene die je mist. Er staan mensen voor je klaar die naar je luisteren en je daarbij kunnen helpen.

Tijdens de gedenkdag zijn er meerdere activiteiten zoals het maken van gedenksteentjes, bloemstukjes, rondrit met koets en speciale activiteiten voor kinderen. Vrijwilligers van Steun bij Verlies en Rouw van Humanitas Haagland zullen ook aanwezig zijn. Tussen 16.15 - 18.15 uur ben je welkom in de familiekamer naast de aula. Je kan dan terecht bij enkele vrijwilligers van ons om als nabestaanden, maar ook als ge├»nteresseerde, een gesprek te voeren. Er kan ook een afspraak worden gemaakt voor een kennismakingsgesprek met de co├Ârdinator voor verdere ondersteuning in het rouwproces.

Het gehele programma kan je hier bekijken.

Locatie
Begraafplaats Westduin
Ockenburghstraat 27
2553 AA Den Haag

Tijd
16.00 - 18.30 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht