Haagland

Vrijwilligers

Mocht je tijdens het bezoeken van deze website tot de conclusie komen, dat je wel degelijk een bijdrage aan één van onze activiteiten zou willen en kunnen leveren dan ben je vanzelfsprekend van harte welkom.

Gemotiveerde vrijwilligers voor verschillende activiteiten

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers.
Nu is het niet zo eenvoudig om duidelijk te maken wanneer we van een bruikbare vrijwilliger kunnen spreken. Daar zijn de activiteiten te verschillend voor. Je kunt je voorstellen, dat een vrijwilliger die met ex-gedetineerden aan de slag gaat een totaal andere inbreng heeft, dan iemand, die via Steun bij Rouw een medemens ondersteunt tijdens het rouwproces.

Motivatie, kunnen en willen

Toch zeggen de woorden: motivatie, kunnen en willen al veel.
Kijk maar eens welke activiteiten Haagland op dit moment uitvoert en mocht er één bij zijn waarvan je denkt: “Dat is nu echt iets voor mij!” neem dan contact met ons op. Ruimte voor een kennismakingsgesprek met één van onze coördinatoren is er altijd. Mail : haagland@humanitas.nl of bel één van de coördinatoren.

Wij bieden

Vrijwilligerswerk bij Humanitas is goed geregeld. Je krijgt verschillende trainingen, je bent verzekerd en je krijgt een onkostenvergoeding.

Gezocht:

- Vrijwilligers Home-Start (klik hier)

- Vrijwillige Coördinatoren Thuisadministratie (klik hier)

- Administratief vrijwilliger kantoor (klik hier)

Terug naar overzicht