CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 46770572
  • Humanitas Haarlemmermeer is actief in: Aalsmeerderbrug, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Halfweg, Hoofddorp, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg Nh, Schiphol, meer...

Heb je hulp nodig? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld met:

Advies nodig bij financiële vragen?  Het Financieel café is er voor u. Kom langs of bel voor informatie. Afspraak maken is niet nodig.

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Een man en een vrouw leunen tegen een vensterbank en zijn in gesprek
Meer activiteiten van Humanitas Haarlemmermeer
10-5-2021 Respons op artikelen in HC en Witte Weekblad, maar nog geen voorzitter en penningmeester

De artikelenreeks in HC-nieuws leverde een mooie respons aan nieuwe vrijwilligers. We zijn nog op zoek naar een voorzitter en penningmeester. Ook bij de andere activiteiten kunnen vrijwilligers aan de slag. Op de pagina vacatures vindt u meer informatie. 

11-5-2021 Jaarverslag 2020 Humanitas Haarlemmermeer

2020 was door Covid-19 een bijzonder jaar.  Ook voor de deelnemers en vrijwilligers van Humanitas Haarlemmermeer. We hebben er alles aan gedaan om contact te houden met onze deelnemers en vrijwilligers. 

Na een tijdje ging ik de zaak weer in een ander licht zien.

Deelnemer Bill heeft dankzij de hulp van John weer plezier in zijn leven gekregen. Lees meer.