Onze activiteiten

Financieel café Overbos

Advies nodig bij uw administratie? Het Financieel café is er voor u. Kom langs of bel voor informatie. Afspraak maken is niet nodig.

Metgezel

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Humanitas Steun bij Rouw

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Humanitas Kinder vakantieweken

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende vakantie. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. Humanitas maakt een korte vakantie mogelijk. Leeftijd: van 6 tot 18 jaar.

Home-Start en Home Start+ Haarlemmermeer

Heb je één of meer kinderen van 0-14 jaar? Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Home-Start+ helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar.