Home-Start en Home Start+ Haarlemmermeer

Heb je (een) kind(eren) tussen de 0-14 jaar, dan maak je veel voor het eerst mee. Vind je dit spannend en heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Een vrijwilliger van Home-Start of Home Start+ kan je helpen.

Elk gezin maakt wel eens een lastige tijd door. Vaak kun je dat heel goed zelf oplossen, maar soms kun je daar wel een steuntje bij gebruiken. Dan is het fijn als iemand een luisterend oor of een helpende hand biedt. Dit kunnen familie of vrienden zijn, maar ook een vrijwilliger van Home-Start of Home Start+. De vrijwilligers van Home-Start bieden o.a. steun aan de ouder(s) door te luisteren, praktische hulp of het geven van (opvoed)tips. De vrijwilligers van Home Start+ kunnen daarnaast ook het kind tussen 7-14 jaar ondersteunen met hun vragen. Elk gezin is anders en heeft andere vragen. Daarom kijken we samen welke ondersteuning bij jouw gezin past. De vrijwilliger komt gemiddeld eenmaal in de week langs.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met de co√∂rdinator van Home-Start/Home Start+ Haarlemmermeer.

Vrijwilligers informatie over dit project.