Haren

Wat we doen

Humanitas Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg

Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg helpt wanneer mantelondersteuning ontoereikend is geworden. Om zowel zieken te helpen als mantelzorgers te ontlasten, biedt de vrijwilliger in de terminale zorg aanvullende ondersteuning, zorg en aandacht.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger staat je net zolang bij totdat je alles weer onder controle hebt.  

Rouwbegeleiding

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Lotgenoten echtscheiding

Een scheiding kan je wereld op z’n kop zetten, de Lotgenotengroep Echtscheiding helpt je verder. Zowel in emotionele als in praktische zin. In deze gespreksgroep is ruimte voor jou en je verhaal bij mensen die weten wat je moet verwerken. Als ‘n sterker mens verder met je leven, daar gaat ‘t om.