BOR

Ben je gescheiden? Lukt het niet om een goede omgangsregeling af te spreken? Wij helpen jou en je ex-partner graag weer verder.

Een kind heeft na een echtscheiding recht op contact met beide ouders. Een goede omgangsregeling is daarom belangrijk, maar niet alle ouders slagen er in om deze tot stand te brengen. Soms staan spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg. Wij helpen je graag weer verder.

Onze vrijwilligers zijn uitstekend geschoold en voorbereid. Zij gaan uit van het belang van de kinderen en de mogelijkheden van de ouders. Ze houden geen dossier bij. De eerste contacten tussen de uitwonende ouder en het kind vinden doorgaans plaats op een neutrale locatie onder begeleiding van een vrijwilliger. Een coördinator begeleidt de oudergesprekken. De vrijwilliger zal steeds wat verder terugtreden, totdat jullie, als ouders, een omgangsregeling treffen. De ondersteuning duurt gemiddeld drie tot zes maanden.

Wil je meer informatie over Humanitas Begeleide Omgangsregeling? Neem dan contact op met de coördinator BOR Friesland, Evelien Duiker. Zij is bereikbaar per mail e.duiker@humanitas.nl en/of per telefoon 06 - 131 232 93.