BOR

Ben je gescheiden? Lukt het niet om een goede omgangsregeling af te spreken? Wij helpen jou en je ex-partner  graag weer verder.

Beide ouders willen het beste voor hun kinderen, ook wanneer ze gaan scheiden. Een onderdeel daarvan is het vastleggen van afspraken over zorg en opvoeding. Want een kind heeft recht op contact met jullie allebei. Soms staan spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg. Wij helpen je graag weer verder.

Onze vrijwilligers zijn uitstekend geschoold en voorbereid. Zij gaan uit van het belang van de kinderen en de mogelijkheden van de ouders. Ze houden geen dossier bij. De eerste contacten van de uitwonende ouder met het kind vinden plaats onder begeleiding van een vrijwilliger op een neutrale locatie. Een coördinator begeleidt de oudergesprekken. Daarna treedt de vrijwilliger steeds wat verder terug, totdat jullie, als ouders, een omgangsregeling treffen. De ondersteuning duurt gemiddeld drie tot zes maanden.

Wil je meer informatie over Humanitas Begeleide Omgangsregeling? Neem dan contact op met Humanitas district Noord. Bereikbaar via
050 - 31 20 633 of 06 - 83 81 04 76.