Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

!! In 2020 konden de Kindervakantieweken vanwege Corona niet doorgaan. Momenteel zijn wij in afwachting of de Kindervakantieweken dit jaar kunnen plaatsvinden. Vragen? Neem contact met ons op!

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek. Er zijn volop positieve momenten en spannende activiteiten. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer zijn wat voorbeelden hiervan. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!