Geslaagde kindermiddag van voorleesgroep

Voor het vierde jaar op rij heeft de Voorleesgroep van Humanitas Heerenveen weer een gezellige kindermiddag georganiseerd. Woensdagmiddag 2 mei kwamen er in wijkcentrum de Kempenaer wel 22 kinderen met ouders en vrijwilligers uit de Voorleesgroep bijeen voor een paar uurtjes gezelligheid en creativiteit. Na een zeer geslaagd interactief muziekoptreden, verzorgd door Sake Hijlkema en Wytze van der Meer (www.degangvansake.nl), konden de ouders en vrijwilligers nog even genieten van wat thee en koffie terwijl de kinderen een mooie kleurplaat maakten.

Dankzij de gastvrijheid van het wijkcentrum, de inzet van de muzikanten en de enthousiaste deelname van kinderen en volwassenen, was het een erg geslaagde middag! En ook deze keer maakte Simone Melchers van Sentir loopbaanbegeleiding dit leuke samenkomen mogelijk. 

De Humanitas Voorleesgroep
Door de vrijwilligers van de Humanitas Voorleesgroep wordt voorgelezen aan kinderen die bijvoorbeeld nog moeite hebben met het Nederlands. Op deze manier kunnen kinderen, samen met de vrijwilligers en ouders, op een leuke en interactieve manier de taal leren.

Lijkt het jou ook leuk om hieraan bij te dragen? Neem dan eens een kijkje op de website: www.humanitas.nl/afdeling/heerenveen. Alle hulp is welkom!

Terug naar het nieuwsoverzicht