Een mooie middag voor de kinderen van de Humanitas voorleesgroep

Een mooie middag voor de kinderen van de Humanitas voorleesgroep.

Woensdagmiddag 4 mei was er een gezellig (en talig) samenzijn van de Humanitas voorleesgroep Heerenveen/ Weststellingwerf.

Wel 35 kinderen uit 10 verschillende landen hebben met hun ouders en voorlees-vrijwilliger genoten van het poppenspel van ‘Inkipinki’ én van de gastvrijheid van wijkcentrum ‘De Kempenaer’. Het was voor de kinderen een magisch moment om de dieren uit het bekende prentenboek ‘Hoera we hebben er een geitje bij’ nu écht te zien en te horen.

Op een Meet&Match-Event van Hart-voor-Heerenveen heeft de voorleesgroep van Humanitas een match met Sentir gemaakt. Simone Melchers van dit bedrijf maakt het mogelijk een gezellige middag te organiseren in Heerenveen.

Op de site van Humanitas Heerenveen/Weststellingwerf vind je informatie als het je leuk lijkt om ook met de voorleesgroep mee te doen. Je hulp is welkom en hard nodig!

Humanitas

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Humanitas heeft meer dan 700 activiteiten, die verdeeld zijn over 6 thema’s: eenzaamheid, opvoeden, opgroeien, detentie, thuisadministratie en verlies. Jaarlijks geven meer dan 12.000 goed getrainde vrijwilligers zo’n 54.000 mensen het zelfvertrouwen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

 

 

 

Noot voor de redactie: meer weten over deze actie? Neem dan contact op met Gea Jillings, bestuurslid PR van Humanitas Heerenveen-Weststellingwerf via geajillings@hotmail.com of 06-10212574.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht