Steun bij Rouw

Rouwverwerking kost veel energie en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Iedereen doet dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Soms kost dat meer energie dan je hebt en hoe vind je dan de weg vooruit? Een vrijwilliger van Rouwbegeleiding reikt je graag de hand en bezoekt jou thuis.

Vaak is de vrijwilliger een lotgenoot: iemand die weet wat jij meemaakt en zich goed in jou kan verplaatsen. Het is deze persoonlijk betrokkenheid die het contact en de aandacht zo waardevol maakt. Herkenning, erkenning en steun bieden immers troost. De vrijwilliger bezoekt je gedurende een half jaar tot een jaar en is opgeleid om je zo goed mogelijk bij te staan. Uiteraard gaar de vrijwilliger vertrouwelijk om met alles wat je vertelt. 

Contact
Coördinator Rouwbegeleiding
E-mail: Bezoek.humanitas@gmail.com
Telefoonnummer 06 – 41 612 370