Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

In de Ruilwinkel kun je goederen en diensten ‘kopen’ zonder dat je je portemonnee hoeft te trekken. Hoe het werkt? Goederen die je kwijt wilt, breng je naar de Ruilwinkel. Die leveren punten op, net als diensten. Een strijkwasje, bijvoorbeeld. Of klusjes. Met punten schaf weer andere goederen aan.

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

Meer activiteiten van Humanitas Helmond
Ik heb enorm respect voor haar moed.

Vrijwilliger Trudy helpt Renata bij de opvoeding en ziet haar zelfvertrouwen groeien. Lees meer.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger
vacature vrijwilliger home-start en BOR

Help jij een gezin op weg? Dankzij de ondersteuning van een vrijwilliger kunnen ouders en kinderen weer van elkaar genieten. Meld je nu aan. 

Bekijk alle vacatures

Home-Start+ film

Voorbeeld film Home-Start+

//www.youtube-nocookie.com/embed/uVy81L3E5qw

Gevaarlijke Liefde Wat doe je als loverboys of –girls je kind, je vriend(in) of leerling inpalmen? Waar liggen jouw grenzen en die van een ander? Tijdens onze voorlichting gaan we daarover in gesprek.

2e Helemaal Humanitasprijs 2019

Op 29 maart 2019 is de tweede prijs van de Landelijke Helemaal Humanitasprijs toegekend aan Gevaarlijke Liefde Zuid-Oost Brabant. In deze film vertellen een vrijwilliger en deelnemer over de voorlichting Gevaarlijke Liefde en wat dit voor hun betekend heeft. We bedanken alle vrijwilligers en anderen die op ons gestemd hebben en dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Ook interesse.... bel met Kim Corstiaans, 06 51816218

//www.youtube-nocookie.com/embed/tVEtYjm2RHI