Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

In de Ruilwinkel kun je goederen en diensten ‘kopen’ zonder dat je je portemonnee hoeft te trekken. Hoe het werkt? Goederen die je kwijt wilt, breng je naar de Ruilwinkel. Die leveren punten op, net als diensten. Een strijkwasje, bijvoorbeeld. Of klusjes. Met punten schaf weer andere goederen aan.

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Meer activiteiten van Humanitas Helmond
16-3-2020 Aanscherping maatregelen coronavirus

Om gezamenlijk verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen scherpt Humanitas preventieve maatregelen aan op het gebied van de fysieke afspraken tussen onze vrijwilligers en deelnemers.

18-3-2020 Ruilwinkel gaat weer open

Ruilwinkel Helmond: klanten voor de ruilwinkel kunnen vanaf 26 mei weer bij ons terecht.  

Word jij onze nieuwe vrijwilliger
vacature vrijwilliger home-start

Help jij een gezin op weg? Dankzij de hulp van een vrijwilliger kunnen ouders en kinderen weer van elkaar genieten. Meld je nu aan. 

Bekijk alle vacatures

Gevaarlijke Liefde Wat doe je als loverboys of –girls je kind, je vriend(in) of leerling inpalmen? Waar liggen jouw grenzen en die van een ander? Tijdens onze voorlichting gaan we daarover in gesprek.

Home-Start film

Voorbeeld film Home-Start

//www.youtube-nocookie.com/embed/k7PEiGI70EE
Ik heb enorm respect voor haar moed.

Vrijwilliger Trudy helpt Renata bij de opvoeding en ziet haar zelfvertrouwen groeien. Lees meer.