Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

In de Ruilwinkel kun je goederen en diensten ‘kopen’ zonder dat je je portemonnee hoeft te trekken. Hoe het werkt? Goederen die je kwijt wilt, breng je naar de Ruilwinkel. Die leveren punten op, net als diensten. Een strijkwasje, bijvoorbeeld. Of klusjes. Met punten schaf weer andere goederen aan.

Twee vrouwen staan in een ruilwinkel naast een kast met glazen

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Twee jongetjes maken een kleurplaat aan een tafel
Meer activiteiten van Humanitas Helmond
16-3-2020 Aanscherping maatregelen coronavirus

Om gezamenlijk verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen scherpt Humanitas preventieve maatregelen aan op het gebied van de fysieke afspraken tussen onze vrijwilligers en deelnemers.

18-3-2020 Ruilwinkel is voorlopig weer gesloten.

Ruilwinkel Helmond:   Ruilwinkel gesloten i.v.m. lockdown.  We zijn wel telefonisch bereikbaar voor dringende vragen of gewoon voor een praatje; 0492-59 94 49.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger
vacature vrijwilliger home-start

Help jij een gezin op weg? Dankzij de hulp van een vrijwilliger kunnen ouders en kinderen weer van elkaar genieten. Meld je nu aan. 

Bekijk alle vacatures

Gevaarlijke Liefde Wat doe je als loverboys of –girls je kind, je vriend(in) of leerling inpalmen? Waar liggen jouw grenzen en die van een ander? Tijdens onze voorlichting gaan we daarover in gesprek.

Een jongen en een meisje staan voor een muur. Hij heeft een arm om haar schouders geslagen

Home-Start film

Voorbeeld film Home-Start

//www.youtube-nocookie.com/embed/k7PEiGI70EE
Ik heb enorm respect voor haar moed.

Vrijwilliger Trudy helpt Renata bij de opvoeding en ziet haar zelfvertrouwen groeien. Lees meer.