Gevaarlijke Liefde

Gevaarlijke Liefde

Je kunt helpen voorkomen dat jongeren op seksueel gebied over hun grenzen gaan en/of te maken krijgen met relationeel geweld en loverboyproblematiek, als je maar weet hoe! Daarom is preventieve voorlichting zo effectief. Tijdens onze voorlichting wordt op een interactieve manier informatie gegeven over de volgende onderwerpen: grenzen, sexting en grooming, seksueel grensoverschrijdend gedrag, loverboyproblematiek en jeugdprostitutie. De voorlichting is voor jongeren vanaf 13 jaar, ouders en professionals.

In ongeveer 90 minuten worden jongeren bewust gemaakt van de keuzes die zij maken op het gebied van relaties en seks, zowel online als offline en de eventuele gevolgen daarvan. Jongeren, ouders en professionals krijgen handvatten om te signaleren en er wordt stil gestaan bij het verwijsaanbod. Onze deskundige vrijwilligers gaan aan de hand van filmpjes en diverse werkvormen met de deelnemers in gesprek. Een voorlichting wordt altijd op maat gegeven en we denken daarin graag met u mee!

"Ik heb er veel aan gehad, want je moet jezelf belangrijk vinden en je grenzen weten" Leerling Carolus Borromeus College

"Ik ga nu beter opletten met wie ik accepteer bij volgverzoeken" Leerling ROC ter AA.

Na de voorlichting krijgen jongeren een Cover, magazine van Humanitas Gevaarlijke Liefde.

Deze Cover is mede mogelijk gemaakt door Stichting Steun Welzijnszorg in Helmond. Waarvoor dank.  http://www.steunwelzijnszorg.nl

AANMELDEN?
Ben je geïnteresseerd in een voorlichting van Humanitas Gevaarlijke Liefde? Bel dan:  06 51 81 62 18 of vul hier het online aanmeldformulier in.

VRIJWILLIGER WORDEN?
Wil jij ook jongeren voor gaan lichten?

Ons Jaarverslag 2020

Ervaringsverhaal

In deze film vertellen een vrijwilliger en deelnemer over de voorlichting Gevaarlijke Liefde en wat dit voor hun betekend heeft.

//www.youtube-nocookie.com/embed/tVEtYjm2RHI