Helmond

Humanitas Home-Start+ Helmond

Elk gezin kent lastige tijden. Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Vrijwilligers van Home-Start+ luisteren en geven praktische tips voor de opvoeding.

Spanningen, geldgebrek, opvoedingsproblemen. In elk gezin komen wel eens moeilijke tijden voor. Maar soms lopen de problemen zo hoog op, dat je het even niet meer aankunt. Een steuntje in de rug doet dan wonderen. Wil je wel eens dat iemand zonder vooroordeel met je meekijkt en je ondersteunt. Dan kun je terecht bij een vrijwilliger van Humanitas Home-Start+, voor gezinnen met kinderen van zeven jaar en ouder.

Elk gezin is anders. Elke vraag ook. Daarom krijg je de ondersteuning die bij jou en je gezin past. Een vrijwilliger komt elke week langs en helpt graag een handje mee bij de opvoeding, biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op nuttige voorzieningen en regelingen. Een vrijwilliger lost niet alle problemen op, maar helpt je wel op weg en geeft jou weer zelfvertrouwen. De ondersteuning duurt meestal enkele maanden tot één of twee jaar.

HULP NODIG?
Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Of ken je een gezin dat hulp nodig heeft? Bel dan: 0492-537323 of meld je aan door het online aanmeldformulier in te vullen.

VRIJWILLIGER WORDEN?
Wil jij een gezin op weg helpen? Meld je dan hier aan.