Donatiepagina Home-Start gezinnen

Wie zijn we?

Elk jaar organiseert Humanitas Home-Start in Helmond en Eindhoven in de zomer een fantastisch dagje uit voor gezinnen. Veel van deze gezinnen hebben niet de financiële middelen voor extraatjes en zeker niet voor een dergelijk uitje. Daarom organiseren vrijwilligers voor 'hun Home-Start gezinnen' een gezellige, zorgeloze dag.

Een enthousiaste groep vrijwilligers helpt met de voorbereidingen, gaat op de dag zelf mee het park in en vergezelt kinderen in de attracties. Ook helpen de vrijwilligers mee met het voorbereiden van een gezamenlijke lunch.

 

Voor wie is het?

Het uitstapje is bedoeld voor Home-Start gezinnen waarvan de kinderen ouder zijn dan 5 jaar. Voor de gezinnen met jongere kinderen organiseren we een lokaal uitstapje naar de speeltuin. Ook daarvoor hebben we een groep vrijwilligers die ons en het gezin een helpende hand biedt. Een bijdrage voor deze activiteit is ook van harte welkom.

 
Hoe kunnen we dit elk jaar realiseren?

Deze twee uitjes zijn mogelijk dankzij sponsoren, giften en donaties.

Wil je een bijdrage leveren?

Om je te laten zien hoe we je donatie of gift besteden zie je een overzicht van de kosten die wij maken. Overweeg je om onze uitstapjes te sponsoren dan kun je het door jou gewenste bedrag doneren via onderstaand donatieformulier.

Elke donatie is welkom!

Voor  2 euro kunnen wij een foto ter herinnering meegeven

Voor 10 euro kunnen wij een lunch verzorgen

Voor 50 euro kunnen wij een clown met ballonnen inhuren

Hartelijk dank voor jouw steun!

Een kleine impressie van ons gezinsuitje