gevaarlijke liefde

Jouw voorlichting kan voor jongeren het verschil maken!

We zijn nu ook voor Helmond op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om een nieuw team Gevaarlijke Liefde in Helmond op de kaart te gaan zetten. In het najaar starten we met een training voor nieuwe vrijwilligers voor Eindhoven en Helmond.

Vrijwilligers van Gevaarlijke Liefde geven preventieve voorlichting aan jongeren over sexting, grenzen en relaties en loverboyproblematiek. Met deze interactieve voorlichting worden jongeren bewust gemaakt van de keuzes die ze maken op het gebied van seks en (online)relaties.

GEZOCHT VRIJWILLIGERS

Ben je 20 jaar of ouder, heb je affiniteit met het onderwerp Gevaarlijke Liefde en vind je het leuk om voor een groep te staan? Kun jij met jongeren in gesprek gaan over lastige onderwerpen als jeugdprostitutie en loverboys? Ben je goed in het overbrengen van informatie op een interactieve manier? Heb je tijd over om 1 of 2x per maand een voorlichting van 1,5uur te geven. En wil je daarnaast trainingen volgen en bij blijven over de problematiek rond loverboys en mensenhandel? Dan zoeken we jou!

INTERESSE?

Lijkt het jou leuk om als voorlichter aan de slag te gaan, reageer dan nu snel voor het maken van een kennismakingsafspraak!

Co√∂rdinator: Jara Corsten 06 51 81 6218    gevaarlijkeliefde@humanitas.nl

Na de zomervakantie gaan we weer van start met een nieuwe training voor onze vrijwilligers.

KIJK VOOR MEER INFO OP:

https://www.humanitas.nl/programmas/gevaarlijke-liefde/

Of volg ons op Face-book

http://www.facebook.com/HumanitasGevaarlijkeLiefde

Terug naar overzicht