CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 35122389
  • Adres:
  • Humanitas Heuvelrug is actief in: Amerongen, Austerlitz, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, Cothen, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Groenekan, Hollandsche Rading, Huis Ter Heide Ut, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Maartensdijk, Odijk, Overberg, meer...

De vrijwilligers van Humanitas helpen je op weg

Steun bij Rouw . Na verlies van dierbaren, lichaamsfuncties, werk of scheiding. Praten helpt. Rouwen is belangrijk. Op je eigen manier en in je eigen tempo. Een vrijwilliger reikt je graag de hand en bezoekt je thuis. In de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Zoek hulp als je, door welke reden ook, het overzicht bent kwijtgeraakt of schulden hebt opgebouwd. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Meer activiteiten van Humanitas Heuvelrug
Vrijwilligers gezocht
Bestuursvoorzitter en bestuursleden

Werving voorzitter en bestuursleden afdeling Heuvelrug. Afdeling Humanitas Heuvelrug is onderdeel van de landelijke vereniging Humanitas en heeft als zodanig inspraak en invloed op het verenigingsbeleid via de ledenraad.

Vrijwilliger Telefooncirkels Driebergen Leersum

Wil jij de deelnemers aan de telefooncirkel een prettige start van de dag geven? Een telefooncirkel is een dagelijks belrondje tussen acht alleenwonende mensen. (aanmeldformulier)

Coördinator vriendschappelijk contact Utrechtse Heuvelrug

Vrijwillig coördinator Vriendschappelijk Contact in de gemeenten van de Utrechtse Heuvelrug. Wil jij een actieve rol spelen in het doorbreken van eenzaamheid bij de medemens? En vind je deze activiteit leuk, dan horen wij heel graag van je! (aanmeldformulier)

Bekijk alle vacatures

Geef jij je medemens weer perspectief?

De vrijwilligers van Humanitas Heuvelrug bieden mensen een steuntje in de rug. Soms zijn de deelnemers het (financiële) overzicht kwijt, maken een rouwproces door, voelen zich eenzaam of willen graag een gevoel van veiligheid.

Geef jij je medemens weer perspectief? Denk eens aan vrijwilligerswerk bij Humanitas Heuvelrug! Ook voor versterking van ons bestuur zoeken we vrijwilligers.

Wil je meer weten over hoe inspiratievol vrijwilligerswerk kan zijn, lunch dan met ons mee op dinsdag 21 januari van 12.00 tot 13.30 uur.

Je bent van harte welkom!

Graag vooraf aanmelden via heuvelrug@humanitas.nl of 06 – 35 122 389.

Kijk voor meer informatie op: www.humanitas.nl/afdeling/heuvelrug.

Humanitas: Telefooncirkels

Telefooncirkels alleenstaanden van start

In samenwerking met Dorpsnetwerk Leersum is Humanitas bezig met het opzetten van telefooncirkels in Leersum. Deze zijn bedoeld voor mensen die graag even dagelijks contact met anderen hebben en om er zo zeker van te zijn, dat iemand actie onderneemt als zij de telefoon bij herhaling niet beantwoorden.

Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening

Lotterijke Worp werkt al 15 jaar bij Humanitas Heuvelrug als vrijwilliger vriendschappelijk contact. Ze bezoekt mensen die weinig contacten hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Anna van Hoogstraten werkte vijf jaar als coördinator van vrijwilligers die steun bieden bij rouw. In dit interview vertellen zij over hun werk voor Humanitas. Lees verder.

12-3-2018 Samen voor Zeist

Humanitas Heuvelrug is partner van Samen voor Zeist. Maatschappelijk betrokken organisaties en ondernemers dragen een steentje bij aan de samenleving.

Humanitas: Zelfstandigheid is echte vrijheid

Zelfstandigheid is echte vrijheid

In Wijk bij Duurstede wordt sinds kort een budgetcursus administratie verzorgd die een belangrijke ondersteuning biedt aan het vinden van de weg in de Nederlandse financiële regelgeving en administratie. Aan mensen die nieuw zijn in ons land en hier hun leven opnieuw moeten beginnen. In een land waar alles anders is dan ze gewend zijn. Liesbeth de With, Miriam Martens en Lima Altaee vertellen erover.

12-3-2018 Interview met deelnemer Thuisadministratie

Ondersteuning bij Thuisadministratie helpt echt! Schulden zijn niet het einde van de wereld. Vrijwilligers van Humanitas kunnen je hulp bieden. Verstop jezelf en je post niet, maar grijp de strohalm die Humanitas biedt zodat er weer lichtpuntjes in je leven verschijnen.