CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 35122389
  • Adres:
  • Humanitas Heuvelrug is actief in: Amerongen, Austerlitz, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, Cothen, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Groenekan, Hollandsche Rading, Huis Ter Heide, Huis Ter Heide Ut, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Maartensdijk, Odijk, meer...

De vrijwilligers van Humanitas helpen je op weg

Steun bij Rouw . Na verlies van dierbaren, lichaamsfuncties, werk of scheiding. Praten helpt. Rouwen is belangrijk. Op je eigen manier en in je eigen tempo. Een vrijwilliger reikt je graag de hand en bezoekt je thuis. In de gemeenten Zeist en Utrechtse Heuvelrug.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Zoek hulp als je, door welke reden ook, het overzicht bent kwijtgeraakt of schulden hebt opgebouwd. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Meer activiteiten van Humanitas Heuvelrug
Vrijwilligers gezocht
Vacature Vrijwilliger Telefooncirkel

Voor de Telefooncirkels in Zeist zoeken wij nieuwe vrijwilligers Humanitas vrijwilligers maken het verschil! U ook?

Vrijwilligers Vriendschappelijk Contact

Vrijwilligers Vriendschappelijk Contact voor het bezoeken en/of ondernemen van activiteiten met mensen die daar behoefte hebben aan het doorbreken van hun eenzaamheid.

Vrijwilligers Thuisadministratie

Vacature Vrijwilligers Thuisadministratie voor het ondersteunen van mensen bij het op orde brengen van hun financiële thuisadministratie.

Bekijk alle vacatures

Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening

Lotterijke Worp werkt al 15 jaar bij Humanitas Heuvelrug als vrijwilliger vriendschappelijk contact. Ze bezoekt mensen die weinig contacten hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Anna van Hoogstraten werkte vijf jaar als coördinator van vrijwilligers die steun bieden bij rouw. In dit interview vertellen zij over hun werk voor Humanitas. Lees verder.

20-7-2019 Ondersteuning bieden na verlies

Op dinsdag 3 september a.s. wordt een lezing verzorgd over rouwzorg.  De lezing wordt verzorgd door Hannie Kraan, verliesbegeleider en coach bij KracoConsult én vrijwilliger bij Humanitas.

12-3-2018 Samen voor Zeist

Humanitas Heuvelrug is partner van Samen voor Zeist. Maatschappelijk betrokken organisaties en ondernemers dragen een steentje bij aan de samenleving.

12-3-2018 Interview met deelnemer Thuisadministratie

Ondersteuning bij Thuisadministratie helpt echt! Schulden zijn niet het einde van de wereld. Vrijwilligers van Humanitas kunnen je hulp bieden. Verstop jezelf en je post niet, maar grijp de strohalm die Humanitas biedt zodat er weer lichtpuntjes in je leven verschijnen.