Heuvelrug

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 35122389
  • Adres:
  • Humanitas Heuvelrug is actief in: Amerongen, Austerlitz, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, Cothen, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Groenekan, Hollandsche Rading, Huis Ter Heide Ut, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Maartensdijk, Odijk, Overberg, meer...

De vrijwilligers van Humanitas helpen je op weg

Steun bij Rouw helpt je verder. Rouwverwerking kost veel energie en praten helpt. Rouwen is belangrijk. Op je eigen manier en in je eigen tempo. Een vrijwilliger reikt je graag de hand en bezoekt je thuis. In de gemeenten Zeist en Utrechtse Heuvelrug.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Zoek hulp als je, door welke reden ook, het overzicht bent kwijtgeraakt of schulden hebt opgebouwd. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Meer activiteiten van Humanitas Heuvelrug
Vrijwilligers gezocht
Vrijwilligers Steun bij Rouw

Humanitas Heuvelrug zoekt vrijwilligers die mensen willen ondersteunen  bij verliesverwerking Bij het verlies van een dierbare aan de dood kan het, juist na een tijdje, prettig zijn als er iemand is die steunt biedt. Iemand die de gevoelens erkent, iemand met een luisterend oor.

Vrijwilligers Detentiecentrum Zeist

Vacature Vrijwilligers voor creatieve groepsactiviteiten in Detentiecentrum Zeist. Vrijwilligerswerk met mensen in vreemdelingenbewaring.

Vrijwillig coördinator voor bezoekgroep detentiecentrum

Humanitas Heuvelrug zoekt een vrijwillig coördinator voor de bezoekgroep detentiecentrum. Vrijwilligers bieden creatieve en muzikale activiteiten aan uitgeprocedeerde, ingesloten vreemdelingen in detentiecentrum Zeist.

Bekijk alle vacatures

27-12-2017 Kerstdiner 2017

Op 19-12-2017 waren honderd genodigden te gast voor het Kerstdiner van Humanitas bij Oud London. Zij werden uitgenodigd door het Sociaal Team en de Voedselbank uit Zeist en door Humanitas, afdeling Heuvelrug.

Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening

Lotterijke Worp werkt al 15 jaar bij Humanitas Heuvelrug als vrijwilliger vriendschappelijk contact. Ze bezoekt mensen die weinig contacten hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Anna van Hoogstraten werkte vijf jaar als coördinator van vrijwilligers die steun bieden bij rouw. In dit interview vertellen zij over hun werk voor Humanitas. Lees verder.

Verlies draaglijker door deelname aan Lotgenotengroep Rouw

Coby de Reede en Aat Stuurman verloren beiden hun
partner. In een lotgenotengroep van Humanitas vonden ze herkenning en steun in
de verhalen van andere deelnemers.

Vreemdelingen opgevrolijkt terug naar hun afdeling.

De bezoekgroep vrijwilligers van Humanitas biedt vreemdelingen in bewaring kleur aan hun dag met individuele gesprekken of creatieve groepsactiviteiten.

Samen met een vrijwilliger leer ik omgaan met mijn geld.

Een vrijwilliger Thuisadministratie helpt je overzicht en inzicht te krijgen in je financiën en administratie. Je leert budgetteren en betalingsafspraken te maken voor schulden als die er zijn.

Lees meer