Heuvelrug

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 35122389
  • Adres:
  • Humanitas Heuvelrug is actief in: Amerongen, Austerlitz, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, Cothen, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Groenekan, Hollandsche Rading, Huis Ter Heide, Huis Ter Heide Ut, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Maartensdijk, Odijk, meer...

De vrijwilligers van Humanitas helpen je op weg

Steun bij Rouw helpt je verder. Rouwverwerking kost veel energie en praten helpt. Rouwen is belangrijk. Op je eigen manier en in je eigen tempo. Een vrijwilliger reikt je graag de hand en bezoekt je thuis. In de gemeenten Zeist en Utrechtse Heuvelrug.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Zoek hulp als je, door welke reden ook, het overzicht bent kwijtgeraakt of schulden hebt opgebouwd. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Meer activiteiten van Humanitas Heuvelrug
Vrijwilligers gezocht
Vrijwilliger met coördinerende taken Thuisadministratie

Coördinator Thuisadministratie (op vrijwillige basis). Iemand met een passie voor financiën en administratie die na een eerste intake bij een nieuwe aanmelding de gekoppelde vrijwilliger gaat begeleiden.

Bestuurslid

Humanitas Heuvelrug bestuur zoekt nieuwe bestuursleden. Met affiniteit voor Financiën of PR/Fondsenwerving.

Vrijwilligers Detentiecentrum Zeist

Vacature Vrijwilligers voor creatieve groepsactiviteiten in Detentiecentrum Zeist. Vrijwilligerswerk met mensen in vreemdelingenbewaring.

Bekijk alle vacatures

Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening

Lotterijke Worp werkt al 15 jaar bij Humanitas Heuvelrug als vrijwilliger vriendschappelijk contact. Ze bezoekt mensen die weinig contacten hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Anna van Hoogstraten werkte vijf jaar als coördinator van vrijwilligers die steun bieden bij rouw. In dit interview vertellen zij over hun werk voor Humanitas. Lees verder.

Vreemdelingen opgevrolijkt terug naar hun afdeling.

De bezoekgroep vrijwilligers van Humanitas biedt vreemdelingen in bewaring kleur aan hun dag met individuele gesprekken of creatieve groepsactiviteiten.

12-3-2018 Samen voor Zeist

Humanitas Heuvelrug is partner van Samen voor Zeist. Maatschappelijk betrokken organisaties en ondernemers dragen een steentje bij aan de samenleving.

12-3-2018 Interview met deelnemer Thuisadministratie

Ondersteuning bij Thuisadministratie helpt echt! Schulden zijn niet het einde van de wereld. Vrijwilligers van Humanitas kunnen je hulp bieden. Verstop jezelf en je post niet, maar grijp de strohalm die Humanitas biedt zodat er weer lichtpuntjes in je leven verschijnen.

25-4-2018 Vrumona

Vrumona nodigt vrijwilligers van Humanitas Heuvelrug uit. Als dank voor hun belangeloze inzet in het vestigingsgebied van de frisdrankenproducent. Er wacht ze een warm welkom, een interactief programma met een proeverij en een rondleiding door de fabriek. Vrumona bedankt!