De vrijwilligers van Humanitas helpen je op weg

Steun bij Rouw. Verliesverwerking kost veel energie, en soms zit je er helemaal doorheen. Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Een vrijwilliger van Steun bij Rouw helpt en toont begrip.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Zoek hulp als je, door welke reden ook, het overzicht bent kwijtgeraakt of schulden hebt opgebouwd. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Meer activiteiten van Humanitas Heuvelrug
Vrijwilligers gezocht
Vrijwilliger met coördinerende taken Thuisadministratie voor gemeente Zeist

Vrijwilliger Thuisadministratie met coördinerende taken. Inzet gemeente Zeist. Iemand met een passie voor financiën en administratie die na een eerste intake bij een nieuwe aanmelding de gekoppelde vrijwilliger gaat begeleiden.

Vrijwilligers Telefooncirkels Bunnik

Voor de nieuw op te zetten Telefooncirkel in Bunnik/Odijk/Cothen zoeken wij vrijwilligers.

Bekijk alle vacatures

Geef jij je medemens weer perspectief?

De vrijwilligers van Humanitas Heuvelrug bieden mensen een steuntje in de rug. Soms zijn de deelnemers het (financiële) overzicht kwijt, maken een rouwproces door, voelen zich eenzaam of willen graag een gevoel van veiligheid.

Geef jij je medemens weer perspectief? Denk eens aan vrijwilligerswerk bij Humanitas Heuvelrug! Ook voor versterking van ons bestuur zoeken we vrijwilligers.

Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie kun je contact opnemen via heuvelrug@humanitas.nl of 06 – 35 122 389.

3-3-2020 Steun bij Verliesverwerking

Humanitas Steun bij Verliesverwerking Omgaan met verlies vraagt veel energie en aandacht. Wat normaal en vertrouwd wàs is niet meer hetzelfde. Rouwen kan gaan om het verlies van een dierbare, of van gezondheid of een het einde van een relatie.

27-2-2020 Afscheid bij Levend Verlies

Steunpunt Mantelzorg Zeist organiseert samen met Humanitas Afscheid bij Levend Verlies Donderdag 12 maart / 13.00 – 15.00 uur / De Koppeling

Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening

Lotterijke Worp werkt al 15 jaar bij Humanitas Heuvelrug als vrijwilliger vriendschappelijk contact. Ze bezoekt mensen die weinig contacten hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Anna van Hoogstraten werkte vijf jaar als coördinator van vrijwilligers die steun bieden bij rouw. In dit interview vertellen zij over hun werk voor Humanitas. Lees verder.

Humanitas: Zelfstandigheid is echte vrijheid

Zelfstandigheid is echte vrijheid

In Wijk bij Duurstede wordt sinds kort een budgetcursus administratie verzorgd die een belangrijke ondersteuning biedt aan het vinden van de weg in de Nederlandse financiële regelgeving en administratie. Aan mensen die nieuw zijn in ons land en hier hun leven opnieuw moeten beginnen. In een land waar alles anders is dan ze gewend zijn. Liesbeth de With, Miriam Martens en Lima Altaee vertellen erover.