Wat we doen

Get a Grip

Grip op je geldzaken. Jongeren die moeite hebben hun financiën op orde te  brengen kunnen met steun van de vrijwilliger van Get a Grip weer greep op hun financiën krijgen.

Telefooncirkels Humanitas Heuvelrug

Telefooncirkels zijn er voor mensen, die alleen zijn en zelfstandig wonen voor wie dagelijks contact hebben met een ander niet vanzelfsprekend is. Deelname aan een telefooncirkel biedt de deelnemer een gevoel van veiligheid en vermindert gevoelens van eenzaamheid.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Zoek hulp als je, door welke reden ook, het overzicht bent kwijtgeraakt of schulden hebt opgebouwd. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Lotgenotengroep Rouw

Hoe verwerk je iets ingrijpends als het overlijden van een dierbare? Lotgenotengroep Rouw steunt je. In acht vertrouwelijke en veilige ontmoetingen geven lotgenoten elkaar hulp bij rouwverwerking. Samen kom je verder, dankzij herkenning en erkenning. Locatie Zeist.

Steun bij Verlies

Steun bij Verlies. Rouw is een natuurlijke reactie op verlies. Steun daarbij helpt. Praten over het verlies kan bijdragen om hiermee om te gaan. Regelmatig komt er een geschoolde vrijwilliger op bezoek die luistert, alle gevoelens accepteert en vertrouwen biedt.

Vriendschappelijk Huisbezoek

Vriendschappelijk Huisbezoek voor mensen die door omstandigheden hun contacten zijn verloren. Een sociaal contact, aandacht, een betekenisvol gesprek. Dat is wat onze vrijwilligers u bieden. In de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Bunnik.