Lotgenotengroep Rouw

Bij het verlies van een dierbare steunt Lotgenotengroep Rouw, juíst als je niet weet hoe je verder moet, dankzij herkenning en erkenning.

Hoe verwerk je zoiets ingrijpends als het verlies van een dierbare? Een gebeurtenis die je het gevoel kan geven dat niets er meer toe doet. Toch moet of wil je verder met je leven. Weet je even niet hoe, en kun je wel wat steun gebruiken? Dan is de Lotgenotengroep Rouw er speciaal voor jou.

Wie rouwt, doet dat op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar verder heeft iedereen te maken met verdriet en pijn. In acht ontmoetingen staan zulke gevoelens centraal: afscheid (kunnen) nemen, emoties, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden. Twee goed opgeleide en ervaren vrijwilligers begeleiden de bijeenkomsten in alle vertrouwelijkheid en veiligheid. Een groep bestaat uit 6-8 deelnemers en wordt georganiseerd op vrijdagochtend, altijd in Zeist.

Na aanmelding neemt de coördinator contact met je op voor een eerste kennismaking.

Folder Steun bij Rouw individueel en lotgenotengroep.pdf Folder Steun bij Rouw Individueel en Lotgenotengroep
Folder Steun bij Rouw Individueel en Lotgenotengroep Download ‘Folder Steun bij Rouw individueel en lotgenotengroep.pdf’: /siteassets/locaties/heuvelrug/steun-bij-rouw/folder-steun-bij-rouw-individueel-en-lotgenotengroep.pdf
27 sep 2019 10:00 Eerstvolgende Lotgenotengroep Rouw, in Zeist

Lotgenotengroep Steun bij Rouw start op 11 januari 2019 in Zeist. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Humanitas Heuvelrug, Joost van der Flier: 06-40180903 of via mail j.vdflier@hccnet.nl.