Vriendschappelijk Contact

Wil jij wel eens vriendschappelijk met iemand praten? Thuis of als je samen iets gaat doen?

Heb je behoefte aan iemand met wie je kunt praten en die jou thuis opzoekt? Ben je bijvoorbeeld door omstandigheden aan huis gebonden? Heb je nog maar weinig contacten in je eigen omgeving? Of ga je juist graag een wandeling maken, naar een museum of er anderszins op uit? Maar heb je niemand om je te begeleiden?

Denk dan eens aan Vriendschappelijk Contact van Humanitas.

De vrijwilligers van Humanitas begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie door omstandigheden niet veel contacten meer heeft. Zij kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen. Dit kan thuis of als je er samen op uit gaat.

Na aanmelding komt een coördinator bij u thuis voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt er een geschikte vrijwilliger gezocht.

De frequentie en duur van het contact bepaalt u vervolgens samen.

Humanitas, afdeling Heuvelrug, biedt vrijwilligers voor vriendschappelijk contact in de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Bunnik.

Folder Vriendschappelijk Contact.pdf Folder Vriendschappelijk Contact
Folder Vriendschappelijk Contact Download ‘Folder Vriendschappelijk Contact.pdf’: /siteassets/locaties/heuvelrug/vriendschappelijk-contact/folder-vriendschappelijk-contact.pdf