Heuvelrug

Verder gaan na Verlies, lezing door Daan Westerink

'Verder gaan na verlies'

Uitnodiging

Verder gaan na verlies. Hoe doe je dat? Wat en wie heb je dan nodig? Hoe zorg je ervoor dat je omgeving betrokken bij je blijft? En hoe maak je anderen duidelijk dat je in tijden van verdriet ook behoefte hebt aan afleiding? Daan Westerink gaat tijdens haar interactieve lezing in op deze en andere vragen.
Jaarlijks maken in Nederland ongeveer een miljoen mensen het overlijden van een dierbare mee. Honderdduizenden mensen krijgen te horen dat ze een ernstige aandoening hebben. Hoe gaan mensen om met deze enorme tegenslagen? Hoe kunnen zij het leven weer oppakken? En hoe ga je om met mensen die zware klappen te verduren krijgen?

Datum: zondag 18 februari

Tijd: 14.00-15.30 uur

Locatie: Monuta Amersfoort
Ringweg Dorrestein 9
3817 ES Amersfoort

 

Daan Westerink (1968) is een veelgevraagde spreker, trainer,
journalist, pedagoog en rouwdeskundige. Ze groeide op in Wierden en
verloor al jong haar ouders. Na de middelbare school in Almelo
verhuisde ze naar Utrecht, waar ze journalistiek en pedagogiek
studeerde. Ze woont met haar man en twee dochters in het centrum van
Utrecht.

                

Foto door Erik van ’t Woud

Voor het platform Ik Mis Je van de EO schrijft Daan verhalen over mensen die een partner, ouder, kind, broer, zus of andere dierbare verloren. Hoe gaan zij verder na een heftig verlies? Wie en wat heb je dan nodig? Ook is zij als rouwexpert verbonden aan LibelleTV

Op haar website www.daanwesterink.nl houdt zij een blog bij. Daar staan ook de bijdragen die ze voor de EO en Libelle maakte. Haar grote kennis en ervaring in rouw en verlieskunde geeft zij als docente en trainer graag door.

Website van Daan: www.daanwesterink.nl


Aanmelden:
mail: rouwcafehumanitaseemland@gmail.com
telefoon: Humanitas Eemland 033-4790840

Deze locatie van Monuta Amersfoort beschikt over een eigen parkeerterrein. De locatie is goed toegankelijk voor mindervaliden. De lezing is vrij toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.  
De zaal van Monuta is geopend vanaf 13.30, vooraf is er tijd om een kopje koffie of thee te drinken.

Terug naar overzicht