Heuvelrug

Humanitas 70 jaar

Humanitas 70 jaar: vrijwilligers en leden in het zonnetje

Humanitas 70 jaar !                                                               

Humanitas bestaat dit jaar 70 jaar en dat vieren wij op 31 mei met alle vrijwilligers en leden van Humanitas Heuvelrug.

Zij zetten zich met veel enthousiasme vaak jarenlang vrijwillig en onbetaald in om anderen een steuntje in de rug te bieden wanneer daar behoefte aan is of dragen financieel bij om dit mogelijk te maken. Het lustrum biedt een mooie gelegenheid om alle vrijwilligers en leden hiervoor te bedanken.

Eerst gaan zij genieten van een heerlijk ontbijtbuffet dat met medewerking en financiële ondersteuning  van Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht, restaurant De Biltsche Hoek kan worden aangeboden. Deze gastvrijheid wordt zeer gewaardeerd!

Na afloop wordt er gewandeld door de aangrenzende natuurgebieden onder leiding van Utrechts Landschap dat hieraan belangeloos meewerkt. Het is fijn te merken dat veel organisaties Humanitas een warm hart toedragen en een bijdrage leveren om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. 

Eveneens ter ere van het lustrum wordt er een Humanitas-krant uitgebracht. De voorpagina bevat informatie over Humanitas Heuvelrug. De overige pagina’s zijn gevuld met informatie over de vereniging Humanitas in het algemeen. De krant komt vanaf begin juni gratis beschikbaar op publieke plekken als bibliotheken, gemeentehuizen en wijkcentra.

Terug naar het nieuwsoverzicht