Meedoen in Zeist

Meedoen in Zeist @home is een project van de gemeente Zeist en Meander Omnium om in contact te komen met mensen die zich eenzaam voelen. 

Meedoen in Zeist @home is een project van de gemeente Zeist en Meander Omnium om in contact te komen met mensen die zich eenzaam voelen. Inwoners van 75 jaar en ouder wordt per brief gevraagd of zij het prettig vinden om eens met een vrijwilliger te praten over hoe het gaat en of zij (meer) behoefte hebben aan welke vorm van ‘meedoen’ ook.

Voor dit project, dat loopt van januari tot en met december 2021 worden vrijwilligers gezocht die, na het volgen van een gezamenlijke workshop, hun oor graag te luisteren leggen om te horen wat er speelt. Mensen die behoefte hebben aan meer geregeld contact kunnen worden doorverwezen naar bijvoorbeeld Humanitas.

Humanitas Heuvelrug steunt dit project van harte en het zou fantastisch zijn als er ook onder onze vrijwilligers mensen zijn die zich hiervoor tijdelijk willen inzetten.

vacature 75+huisbezoeken.pdf Meedoen in Zeist vacature
Meedoen in Zeist vacature Download ‘vacature 75+huisbezoeken.pdf’: /siteassets/locaties/heuvelrug/vriendschappelijk-contact/vacature-75huisbezoeken.pdfTerug naar het nieuwsoverzicht