Heuvelrug

Onze vrijwilligers

De vrijwilligers van Humanitas zijn er voor mensen die, met behulp van een vrijwilliger, op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie.

Vrijwilligers werken bij Humanitas binnen de waarden van de vereniging en ontvangen scholing en ondersteuning.

"Geen vrijwilliger ongeschoold aan de slag" is het uitgangspunt van Humanitas. Vrijwilligers volgen activiteit gerichte scholing via e-learning en scholingsbijeenkomsten. Daarnaast zijn er per activiteit bijeenkomsten van de vrijwilligers waarin afwisselend een spreker komt of collegiale uitwisseling op het programma staat. Alle vrijwilligers worden in hun werk ondersteund door een coördinator. Van de vrijwilligers verwachten wij dat ze affiniteit hebben met de Waarden van Humanitas. Kijk hier voor uitgebreide vrijwilligers informatie.

Een vrijwilliger uit haar waardering voor het vrijwilligerswerk bij Humanitas, lees hier.

De afdeling Humanitas Heuvelrug wordt geleid door een bestuur dat bestaat uit vrijwilligers. Zij maken plannen voor de kortere en langere termijn en geven op hoofdlijnen leiding aan de uitvoering ervan.

Voor actuele vacatures zie Vrijwilligers Vacatures.

Vrijwilliger worden bij Humanitas Heuvelrug? Welkom!

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, dan kun je hier het aanmeldingsformulier downloaden. Je kunt dit vervolgens mailen aan heuvelrug@humanitas.nl. Een coördinator zal contact met je opnemen. Heb je vragen, bel ons dan gerust op 06-35 122 389. Je kunt ook een mail sturen aan bovenstaand adres.

2018 Aanmeldingsformulier Vrijwilligers.pdf
Download ‘2018 Aanmeldingsformulier Vrijwilligers.pdf’: /siteassets/locaties/heuvelrug/algemeen/2018-aanmeldingsformulier-vrijwilligers.pdf

Ervaring van een vrijwilliger

Humanitas maakt het verschil! Lees hier de ervaringen van vrijwilliger Janneke op het gebied van thuisadministratie en vriendschappelijk contact.

Ervaring van een deelnemer

De huisbezoeken van 'n trouwe, lieve vrijwilligster hebben veel voor mij betekend in 'n moeilijke periode. Ook de langste eettafel en de kerstvieringen heel geweldig en prima verzorgd, ook voor vervoer werd geregeld. Ik kan niet anders zeggen dan :"ik had het niet willen missen". Ook als deelnemer van steun bij rouw en nu kleur in mijn leven alleen maar lof voor het mooie werk wat Humanitas doet. Ik blijf ervan genieten. Heel veel dank voor alles wat Humanitas voor mij deed en nog doet.

Ervaring van een deelnemer

"Door hulp van een vrijwilliger van thuisadministratie van Humanitas kwam er lijn in de chaos". Lees het verhaal van Gerda.