(Vrijwilligers)vacatures Humanitas Heuvelrug

 • Bestuursvoorzitter en bestuursleden

  Werving voorzitter en bestuursleden afdeling Heuvelrug. Afdeling Humanitas Heuvelrug is onderdeel van de landelijke vereniging Humanitas en heeft als zodanig inspraak en invloed op het verenigingsbeleid via de ledenraad.

 • Coördinator Vrienschappelijk Contact Wijk bij Duurstede

  Vrijwillig coördinator Vriendschappelijk Contact in de gemeenten van de Utrechtse Heuvelrug. Wil jij een actieve rol spelen in het doorbreken van eenzaamheid bij de medemens? En vind je het leuk om verantwoording te dragen voor onze activiteit, dan horen wij heel graag van je!

 • Vrijwilliger Telefooncirkels Driebergen Leersum

  Wil jij de deelnemers aan de telefooncirkel een prettige start van de dag geven? Een telefooncirkel is een dagelijks belrondje tussen acht alleenwonende mensen.

 • Vrijwilliger Cöordinator Telefooncirkels Driebergen Leersum

  Voor de op te zetten Telefooncirkels in Driebergen en Leersum zoeken wij een vrijwillig coördinator. Wil jij iets betekenen voor je medemens die graag dagelijks even contact wil? En met dit contact ook een gevoel van veiligheid krijgt? Dan horen wij heel graag van je!

 • Vrijwilliger Telefooncirkels Zeist

  Voor de Telefooncirkels in Zeist zoeken wij nieuwe vrijwilligers Humanitas vrijwilligers maken het verschil! U ook?

 • Vrijwilligers Vriendschappelijk Contact

  Vrijwilligers Vriendschappelijk Contact voor het bezoeken en/of ondernemen van activiteiten met mensen die daar behoefte hebben aan het doorbreken van hun eenzaamheid.

 • Vrijwilligers Thuisadministratie

  Vacature Vrijwilligers Thuisadministratie voor het ondersteunen van mensen bij het op orde brengen van hun financiële thuisadministratie.

 • Vrijwilligers Steun bij Rouw

  Humanitas Heuvelrug zoekt vrijwilligers die mensen willen ondersteunen bij verliesverwerking. Bij het verlies van een dierbare, na een scheiding of bij verlies van lichaamsfuncties kan het prettig zijn als er iemand is die steunt biedt. Iemand met een luisterend oor.