Wat we doen

ThuisAdministratie

ThuisAdministratie helpt je de financi├źn op orde te brengen en te houden.

Vriendschappelijk Huisbezoek Dementie en Chronisch zieken

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten?  Dat doet ThuisBezoek Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen.

EemDoun Klusproject

Hulp nodig bij karweitjes, maar geen klusser binnen handbereik?  EemDoun is er voor jou !

Voorlezen - Taalproject voor kinderen en volwassenen

Vrijwilligers kunnen kinderen en volwassenen helpen bij het leren van de Nederlandse taal. Met kinderen worden taalspelletjes gedaan en ze worden voorgelezen. Als volwassene kunt je met behulp van een vrijwilliger de Nederlandse taal oefenen. Ook kun je de taalcaf├ęs bezoeken.

LevensVerhaal

Al die herinneringen aan mooie maar soms ook verdrietige of ingrijpende gebeurtenissen;  het zijn verhalen die de moeite van het vertellen waard zijn. Gewoon voor jezelf, je vrienden of voor je (klein-) kinderen

KinderVakantie weken

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende vakantie. als de middelen er niet zijn om zelf op vakantie te gaan. De kinderen kunnen er dan wel even lekker uit. Leeftijd: 6 tot 12 jaar.

SinterklaasActie

Ieder kind verdient een sinterklaas cadeau !

Steun bij Rouw Rouwbegeleiding

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost.