Het Hogeland

Humanitas Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet inzit? Humanitas  Humanitas kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon even niet in. Misschien is gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer, om maar wat voorbeelden te noemen. Daarnaast zijn er ook weekvakanties bij een gastouder. In beide gevallen zijn de kinderen er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Kinderen gaan een week in de zomervakantie naar Orvelte.  Dit is van 30 juli  tot en met 4 augustus . Vrijwilligers zorgen voor begeleiding en een activiteitenprogramma. De eigen bijdrage is € 30,- per kind.

Het  aantal plaatsen beperkt is, dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmelden kan tot 8 juni 2018. Wilt u informatie of uw kind aanmelden,  dan kunt u contact opnemen met Humanitas afdeling ’t Hoogeland telefoon: 06-81409524 of stuur een mail naar: kasper.blaauw@gmail.com  Dan zal de coördinator contact met u opnemen.

 

Folder vakantieweken 2018.pdf Folder 2018
Folder 2018 Download ‘Folder vakantieweken 2018.pdf’: /contentassets/5f074f485a714d1295cd2b8eacf8b82c/folder-vakantieweken-2018.pdf