Wat we doen

Humanitas vriendschappelijk Huisbezoek VHB

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Activerend Huisbezoek     AHB

Activerend huisbezoek is er voor mensen die behoefte hebben aan meer contacten met anderen. Een vrijwilliger (je maatje) stimuleert je om de weg te vinden naar oude en nieuwe vrienden, familieleden en kennissen en helpt je om een sociaal netwerk op te bouwen.

Maatjes Immigranten

Deze activiteit richt zich op het laten participeren van immigranten  d.m.v. één op één ondersteuning door vrijwilligers. De vrijwilliger stimuleert je met het opbouwen van een sociaal netwerk en het deelnemen aan de samenleving.

HUMANITAS MAATJES GGZ

Maatjes GGZ ondersteunt mensen met een psychische kwetsbaarheid. Samen ondernemen om iets aan de eenzaamheid en het isolement te doen .

Kindervakantie-weken

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende week. Er echt even tussenuit ook als vakantie er door omstandigheden niet in zit. 

BOR-IJmond

Je wilt voor je kind ‘t beste, ook bij een echtscheiding. Humanitas Begeleide Omgangsregeling helpt.        Helaas kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen daar BOR niet meer gesubsidieerd wordt. Lees verder onder nieuws.

Humanitas Telefooncirkel

Elke morgen een belletje: dat geeft een veilig gevoel en is gezellig