IJmond

Wat we doen

Maatjes Immigranten

Deze activiteit richt zich op het laten participeren van immigranten  d.m.v. één op één ondersteuning door vrijwilligers. De vrijwilliger stimuleert je met het opbouwen van een sociaal netwerk en het deelnemen aan de samenleving.

HUMANITAS MAATJES GGZ

Maatjes GGZ ondersteunt mensen met een psychische kwetsbaarheid. Samen ondernemen om iets aan de eenzaamheid en het isolement te doen .

Kindervakantie-weken

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende week. Er echt even tussenuit ook als vakantie er door omstandigheden niet in zit. 

BOR-IJmond

Je wilt voor je kind ‘t beste, ook bij een echtscheiding. Humanitas Begeleide Omgangsregeling helpt. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Activerend Huisbezoek     AHB

Activerend huisbezoek is er voor mensen die behoefte hebben aan meer contacten met anderen. Een vrijwilliger (je maatje) stimuleert je om de weg te vinden naar oude en nieuwe vrienden, familieleden en kennissen en helpt je om een sociaal netwerk op te bouwen.

Humanitas vriendschappelijk Huisbezoek VHB

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.