Vacatures

Vrijwilliger Humanitas Maatjes GGZ-project

Als vrijwilliger help je mensen met een psychische kwetsbaarheid, die het alleen even niet kunnen redden. Mooi werk om zo'n persoon weer zelfredzaam te maken en de regie over zijn eigen leven weer terug te geven.

Coördinator huisbezoek Humanitas

De coördinator huisbezoek begeleidt vrijwilligers en doet de eerste gesprekken met deelnemers aan dit project. Het huisbezoek richt zich op mensen in onze samenleving die eenzaam zijn of dreigen te worden.

Vrijwilliger coördinator Maatjes Immigranten

Humanitas IJmond zet zich ook in voor het verbeteren van de integratie van immigranten in onze samenleving. Een nieuwe activiteit om nieuwe Nederlanders te helpen bij het wennen aan het leven in ons land

Bestuurslid Portefeuillehouder Vrijwilligerszaken

Humanitas IJmond groeit en ontwikkelt nieuwe activiteiten passend bij de vragen vanuit de bevolking. Er ligt een mooie uitdaging voor een nieuw bestuurslid, die hieraan invulling wil geven.

Vriendschappelijk Huisbezoeker 

Op bezoek gaan bij iemand die eenzaam is of dreigt te worden. Samen iets gezelligs ondernemen, maar vooral een luisterend oor bieden.

Activerend Huisbezoeker

Sommige mensen vinden het moeilijk om alleen op pad te gaan of hun sociale contacten uit te breiden, waardoor ze in een isolement dreigen te raken. Voor deze mensen bieden wij activerend huisbezoek

Terug naar overzicht