Kanaalstreek & Westerwolde

Humanitas Twin, maatjes voor kinderen

De Humanitas Kinderenmaatjes bieden je vriendschap en steun bij lastige situaties thuis of op school. Je maatje heeft aandacht voor jou.

Een maatje is fijn. Zeker als je een steuntje in de rug kunt gebruiken vanwege een lastige situatie thuis of op school. Of omdat het contact met anderen niet zo lekker loopt en je het gevoel hebt er alleen voor te staan. De reden maakt niet uit. Heb je niemand om op terug te vallen? Je Jongerenmaatje is er wél voor je, luistert naar je en geeft je aandacht en steun.

Je maatje gaat uit van jouw behoefte en legt je niets op. Het is een vriendschappelijk contact op basis van gelijkwaardigheid, gezelligheid en vertrouwen. Je kunt bijvoorbeeld samen gaan sporten, naar een leuke bijeenkomst, een hobby uitzoeken of gewoon kletsen. Maar ook als je tips nodig hebt voor een sollicitatiebrief, een opleiding, of hulp wilt bij een telefoongesprek – op je maatje kun je bouwen. Voor iedereen tussen de 6 - 16 jaar.

Wil je een kind aanmelden voor dit project?

Hier doe je nieuwe ervaringen op en je ontdekt het zelf wat Stadskanaal, Vlagtwedde en omgeving te bieden heeft. Zo krijg je de kans om je horizon te verbreden.

Coby Bosscher, 06-30544218 of kanaalstreek-westerwolde@humanitas.nl