Sinterklaasactie

Een mooie herinnering en blije kinderen. Als je het niet breed hebt zorgt de Humanitas Sinterklaasactie voor een leuk cadeautje voor jullie kind.

Het kind wordt voor de Sinterklaasactie aangemeld door de ouders. Meestal zijn zij door hulpverleners getipt over het bestaan van de Sinterklaasactie. Maar het kan ook zijn dat de ouders de actie al kennen omdat ze al contact hebben met Humanitas.

De kinderen maken een verlanglijstje voor Sinterklaas. Aan de hand daarvan kopen vrijwilligers de cadeautjes en uiteraard passen die bij de leeftijd en belangstelling van de kinderen. Zo krijgen ook zij een fijne Sinterklaasavond. En op school kunnen ze – net als de andere kinderen – vertellen wat de Sint in hun schoen heeft gedaan.

Humanitas koopt de cadeaus die door vrijwilligers bij het gezin worden bezorgd. De privacy van het gezin wordt gewaarborgd.

Wil jij ons steunen bij deze mooie actie?

Om dit project mogelijk te maken doen we een beroep op sponsoren. 
Met iedere 10 euro kunnen wij weer een kind blij maken! 

Voor informatie over sponsoring

Vrijwilligers of deelnemers aanmelden en voor informatie over sponsoring: neem contact op met Cees Plat, coördinator,kanaalstreek-westerwolde@humanitas.nl of 06-30544218.

Je steunt deze actie met een bijdrage op IBAN NL51RABO0344759059, ovv sinterklaasactie kanaalstreek-westerwolde.