Humanitas thuisadministratie

Soms heb je moeite met het op orde houden en het regelen van je (financiële) administratie. Hoe schrijf je bijvoorbeeld brieven naar instanties? Hoe geef je niet meer geld uit dan je ontvangt? Wat doe je met lastige rekeningen?

Wanneer je het prettig zou vinden om steun te krijgen bij dergelijke zaken, kun je een beroep doen op de Thuisadministratie van Humanitas. Deze werkgroep “Thuisadministratie”, bestaat uit vrijwilligers die bij je thuis komen om samen de (financiële) administratie te doen.

De vrijwilligers nemen niet over; zij zijn er om je te ondersteunen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je (financiële) administratie en je maakt je eigen keuzes. Uiteraard wordt er discreet met alle informatie omgegaan. De vrijwilligers hebben ervaring met financieel/administratieve zaken en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Het project “Thuisadministratie” is er voor bijna iedereen. Mensen die niet (meer) zelf kunnen tekenen voor hun financiële handelingen komen niet in aanmerking.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!