Wat we doen

Thuisadministratie Den Helder

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Vriendschappelijk Huisbezoek

Voel je je eenzaam? Wil je graag naar buiten maar ben je afhankelijk van een rolstoel? Zou je er als mantelzorger ook wel eens even tussenuit willen? Vrijwilligers van Vriendschappelijk Huisbezoek kunnen in overleg één keer per week bij je langskomen voor een kopje koffie, praatje of wandeling.

VPTZ NHN

Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg helpt wanneer mantelondersteuning ontoereikend is geworden. Om zowel zieken te helpen als mantelzorgers te ontlasten, biedt de vrijwilliger in de terminale zorg aanvullende ondersteuning, zorg en aandacht.

Home-Start Den Helder

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen. Voor gezinnen met kinderen tot en met veertien jaar.

Kindervakantieweken

De Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende vakantieweek. De kinderen er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 12 jaar.

Voorlees Express

VoorleesExpress is er voor alle kinderen die boekjes kijken en lezen heel leuk vinden. Kinderen willen ook graag over de verhaaltjes meepraten en vertellen.

Jongerenmaatjes

Humanitas Jongerenmaatjes bieden je vriendschap en hulp bij lastige situaties. Thuis of op school. Misschien voel je je af en toe wel eens eenzaam, of lopen contacten met anderen even niet zo lekker. Je maatje is er voor je, luistert, geeft aandacht en steun.

Get a Grip

Heb je geen idee waar al je geld blijft? Of is de maand nog maar net begonnen en ben je al blut? De vrijwilligers van Humanitas Get a Grip helpen jongeren tussen de 16 en 24 jaar bij geldzaken.

Maatjes Match Up

Match-Up maatjes bieden jongeren tussen de 12 en 25 uit Hollands Kroon steun bij lastige situaties . Bijvoorbeeld thuis of op school, je zit niet lekker in je vel of je hebt weinig contacten met leeftijdsgenoten. Je maatje is er voor je, luistert en geeft steun. 

Samen Ouder Worden Samen Ouder Worden

Ouder worden we allemaal. Ook als we ouder zijn, is deelnemen aan de samenleving belangrijk. Het zorgt voor verbinding met de mensen om ons heen, met onze directe omgeving en met de samenleving als geheel.