Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is er sprake van een verstandelijke beperking, of heb je er het geld niet voor. Het maakt bijna niet uit niet uit waarom. (Alleen een fysieke beperking kan een hindernis zijn omdat het een echte 'doe' vakantie is). Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je moeder of vader van één of meer jonge kinderen en wil je meer informatie over de Kindervakantieweken neem dan gerust contact op met de coördinator, Jacqui van den Berg. 

Wat zijn de kosten?

De eigen bijdrage die van de ouder(s)/ verzorger(s) wordt gevraagd is 65 Euro  voor een geheel verzorgde week.

Hoe kan men zich aanmelden?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kindervakantieweken Coördinator Jacqui van den Berg.

 

"Het Kinderkamp was supercool"

Kijk maar eens hoe dat bijvoorbeeld in Gelderland en Overijssel wordt gedaan.

//www.youtube-nocookie.com/embed/VGOgRw7cuP0