Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Humanitas Kindervakantieweek 2021 was geslaagd. Hopelijk kunnen wij in 2022 weer een kindervakantieweek plannen. Houd hiervoor onze website in de gaten!

Terugblik kindervakantieweek 2021

Voor het eerst heeft Humanitas afdeling Kop van Noord-Holland een eigen kindervakantieweek georganiseerd voor kinderen tussen de 8 t/m 10 jaar. Deze week vond in juli plaats en wat was het een succes! 28 kinderen hebben een onwijs leuke week gehad en hebben zij kunnen genieten van allerlei educatieve activiteiten op een super mooie locatie dichtbij het strand en het bos. De week stond in het teken van gezelligheid, nieuwe vriendschappen opdoen en leuke herinneringen maken. Zo is er in samenwerking met Microsoft een activiteit georganiseerd wat in het teken stond van duurzaamheid. Kinderen hebben op het strand plastic en rommel verzameld om vervolgens hier een kunstwerk van te maken. Deze activiteit heeft bijgedragen om de kinderen bewust te maken van de ‘plastic soep’ en deze te verminderen. Op de donderdag van de week hebben de kinderen samen met de vrijwilligers een actieve sportdag kunnen houden. Mede mogelijk gemaakt door Sportservice Schagen & Hollands Kroon die hun materialen hiervoor beschikbaar stelden.

Als afsluiting van de week hebben alle kinderen en vrijwilligers kunnen genieten van een heerlijke BBQ door een donatie van de Rotary Wieringerland.

Deze samenwerkingen zijn tot stand gekomen door middel van de Beursvloer, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging. Hier willen wij de Hollands Kroonse Uitdaging voor bedanken.

Ook willen wij Moy Park en Huize van Strijen bedanken voor hun donatie, waardoor 28 kinderen een fantastische vakantie hebben gehad. Tot slot willen we alle vrijwilligers nogmaals ontzettend bedanken voor hun enthousiasme en inzet. Mede dankzij jullie was deze week super geslaagd!

Er wordt teruggekeken op een hele bijzondere en mooie week vol met leuke herinneringen.

Kindervakantieweken

''We doen het voor de kinderen!''

//www.youtube-nocookie.com/embed/s4RfTYOsobo