Kindervakantieweken 2020 gaan niet door

Net als andere jaren zijn de vrijwilligers en coördinatoren van de Kindervakantieweken hard bezig geweest om een leuke kampweek voor te bereiden. Helaas hebben wij moeten besluiten om de kindervakantieweken dit jaar NIET door te laten gaan i.v.m. de huidige maatregelen rondom het coronavirus.

 

We hadden gehoopt dat uiterlijk halverwege mei er meer duidelijkheid zou zijn over o.a. het overnachten met een groep kinderen en de 1,5 meter afstand tussen begeleiders en kinderen. Die duidelijkheid is helaas nog niet gekomen. Om een vakantieweek veilig te organiseren voor kinderen én voor de begeleiders is die duidelijkheid noodzakelijk.

 

Wij hebben deze beslissing met pijn in ons hart genomen. Wij willen iedereen graag een fijne en onbezorgde vakantieweek bieden, maar de veiligheid staat voorop. Wij realiseren ons dat dit voor de kinderen, de vrijwilligers en andere betrokkenen een grote teleurstelling is. Wij delen die teleurstelling en hadden het liefste samen met alle deelnemers weer een geweldige vakantieweek gehad.

Voor vragen neem gerust contact op met de betreffende afdeling van Humanitas, https://www.humanitas.nl/programmas/kindervakantieweken/.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht