Stage jaar 1/2

Ben jij 1e of 2e jaars social work/MWD/Maatschappelijk werk student? En ben jij op zoek naar een diverse maar uitdagende stageplaats? Dan is Humanitas afdeling Kop van Noord-Holland iets voor jou.

Humanitas is continue in ontwikkeling, er zijn hierdoor meerdere activiteiten waar je op ingezet kunt worden. Bijvoorbeeld Vriendschappelijk Huisbezoek, binnen deze activiteit ondersteunen we mensen met gevoelens van eenzaamheid, mensen met een handicap of psychische problemen. Daarnaast hebben we ook nog de activiteiten voorlezen en jongerenmaatjes. Bij voorlezen ga je bij gezinnen thuis de kinderen voorlezen. De leeftijd van kinderen varieert tussen 2 en 12 jaar. Bij jongerenmaatjes worden jongeren aan elkaar gekoppeld om zo ondersteuning te bieden bij huiswerk, sporten of om gewoon gezellig te kletsen. 

Ook is nu de maatschappelijke diensttijd een activiteit bij Humanitas, hierbij krijgt elke jongere de kans om via maatschappelijke projecten en activiteiten bij te dragen aan een sterke en betrokken samenleving. Daarnaast kun je een talentenscan doen en word je begeleid bij het inzetten en ontwikkelen van jouw talenten. 

 

De functie:

-      twee tot drie inzetten per week bij verschillende activiteiten.

-      Bewaken van de kwaliteit van de ondersteuning aan de deelnemers.

-      Registreren en rapporteren van relevante informatie.

-      Deelnemers ondersteunen bij de hulpvraag.

 

Wat we vragen:

-      Inzetbaar in Den Helder, Schagen en/of Hollands kroon.

-      Zelfstandig kunnen werken.

-      Communicatie vaardigheden en dienstverlenende instelling.

-      Proactieve en flexibele werkhouding.

-      Affiniteit met de waarden van Humanitas: gelijkwaardigheid, vraaggericht, verantwoordelijkheid en zelfbeschikking.

-      Het volgen van de introductietraining van Humanitas.

-      Aanwezigheid bij de intervisies.

 

Wat we bieden:

-      Introductietraining en verdiepingstraining in de activiteiten.

-      Goede begeleiding.

-      Intervisiebijeenkomsten met andere studenten.

-      Een zelfstandige, veelzijdige, diverse stage.

 

Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan nu aan bij Humanitas door je motivatie en cv op te sturen naar kopvannoordholland@humanitas.nl

Terug naar overzicht