Overzicht van de activiteiten van Humanitas Lansingerland

Home-Start

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet tobben en ermee rondlopen, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie Lansingerland helpt je weer op weg.

Get a Grip

Heb je geen idee waar al je geld blijft? Of is de maand nog maar net begonnen en ben je al blut? De vrijwilligers van Humanitas Get a Grip helpen jongeren tussen de 16 en 24 jaar bij geldzaken.

Tandem Jeugd

Begeleiding van kinderen die eenzaam zijn door omstandigheden. Kinderen worden gesteund door hen ruimte te geven om zich over de situatie te uiten.

Tandem Volwassenen

Iedereen kan zich eenzaam voelen ongeacht achtergrond of leeftijd, met Tandem kom je onder mensen. Die stap is vaak gemakkelijker te nemen met z’n tweeën. Samen met ‘n maatje ga je gezellig op stap en doe je dingen die je leuk vindt. Zo bouw je zelfvertrouwen op om zelf weer contacten te leggen.

Tandem Ouderen

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Tandem Ouderen. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Tandem Nieuwkomers

Humanitas Tandem Nieuwkomers: met z’n tweeën durf je en doe je meer.