Wat we doen

Home-Start

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar.

Thuisadministratie

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet tobben en ermee rondlopen, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Thuisadministratie helpt je weer op weg.

Get a Grip

Heb je geen idee waar al je geld blijft? Of is de maand nog maar net begonnen en ben je al blut? De vrijwilligers van Get a Grip helpen jongeren tussen de 16 en 24 jaar bij geldzaken.

Tandem Jeugd

Begeleiding van kinderen die eenzaam zijn door omstandigheden. Tandem Jeugd steunt kinderen door hen ruimte te geven om zich over de situatie te uiten.

Tandem Volwassenen

Iedereen kan zich eenzaam voelen, ongeacht achtergrond of leeftijd. Met een maatje van Tandem Volwassenen kom je weer onder de mensen. Dat is vaak makkelijker met z'n tweeën. Je gaat samen op stap en doet dingen die je leuk vindt. Zo bouw je weer zelfvertrouwen op.

Tandem Ouderen

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Tandem Ouderen. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers

Snel wegwijs in een nieuw land. Vrijwilligers van Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers helpen bij het inburgeren: formulieren invullen, de Nederlandse taal, het vinden van een huisarts en een school voor de kinderen.