Lansingerland

Humanitas Thuisadministratie Lansingerland

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een deskundige vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën.

Ook hulp bij aanvragen die mensen moeten doen voor bijzondere bijstand en het opruimen en rubriceren van bankafschriften behoort tot de mogelijkheden. De hulp eindigt op het moment dat de zaak op orde is; of tot in principe maximaal 1 jaar. Het spreekt van zelf dat de privacy te allen tijde gewaarborgd is.

Als je interesse hebt als deelnemer of vrijwilliger kun je bellen met Richard de Ridder. De contactgegevens kun je rechts op deze pagina vinden.