Hulp bij geldzaken:  Thuisadministratie

Voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij het op orde brengen van geldzaken of administratie: Thuisadministratie Lansingerland

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een deskundige vrijwilliger komt bij je langs
Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. We zorgen er zo voor dat je zelf je weg kunt vinden in je eigen administratie en financiën.
Ook hulp bij aanvragen die mensen moeten doen voor bijzondere bijstand en het opruimen en rubriceren van bankafschriften behoort tot de mogelijkheden. We helpen je op eigen benen te kunnen staan. Meestal lukt dat binnen een jaar, maar als het nodig is helpen we je langer of gaan we op zoek naar langdurige ondersteuning.
Het spreekt van zelf dat de privacy te allen tijde gewaarborgd is.

Heeft u hulp nodig?
Wil je je aanmelden voor Hulp bij Thuisadministratie? Neem dan contact op via telefoonnummer
06 20265282.
 
Doorverwijzen
Wil je iemand doorverwijzen naar Humanitas Thuisadministratie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 06 20265282.
 
Vrijwilliger worden?
Wij zijn voor Humanitas Lansingerland Thuisadministratie altijd op zoek naar extra vrijwilligers en coördinatoren. Kijk hier voor onze actuele vacatures.