Tandem Nieuwkomers

Wij zoeken voor Tandem Nieuwkomers, enthousiaste en betrokken vrijwilligers, om vluchtelingen die korter dan 5 jaar in Lansingerland zijn te begeleiden. Het gaat om gemotiveerde, redelijk Nederlands sprekende vluchtelingen die zo snel mogelijk willen integreren in Lansingerland. Ze missen nog die spil binnen hun gezin die ze op allerlei gebieden tijdelijk kan bijstaan.

Humanitas Tandem: met z’n tweeën durf je en doe je meer

Vind je het niet zo makkelijk om in je eentje dingen te ondernemen? Of wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Je maatje van Humanitas Tandem helpt je erbij. Want samen kom je makkelijker onder de mensen en leg je sneller contacten.

Misschien voel je je soms eenzaam. Dat kan iedereen overkomen. Een maatje van Tandem luistert, geeft aandacht en denkt met je mee.

Met je maatje kun je praten over wat jou bezighoudt en samen kijken jullie hoe je nieuwe contacten kunt leggen en oude onderhouden. Alles is erop gericht om je het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven dat je nodig hebt om je eigen contacten op te bouwen.

Coronavirus

Het landelijk expertisecentrum Pharos biedt informatie over en adviezen op het gebied van het coronavirus in het:

Onderaan deze webpagina vind je een YouTube-video over het coronavirus.

Wil je meer informatie of je aanmelden als Nieuwkomer uit een onveilig land of als vrijwilliger? Neem dan contact op met Jacqueline Henskens, Tessa Turner of Maaike van Zundert, allen coördinator Tandem Nieuwkomers bij Humanitas Lansingerland. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Informatie over het coronavirus van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Dr. Tekie Tesfay Debrezion COVID 19 v1 – 14 maart 2020

//www.youtube-nocookie.com/embed/k9VxvasjUjw