Tandem Volwassenen

Wil jij ook meer onder de mensen komen? Samen is dat gemakkelijker. Met een maatje van Tandem ga je op stap en bouw je aan vertrouwen.

Iedereen kan zich eenzaam voelen, ongeacht z’n levensverhaal of leefomstandigheden. De stap om weer onder de mensen te komen, is dan vaak gemakkelijker te nemen als je met z’n tweeën bent. Met een maatje van Humanitas Tandem bijvoorbeeld.

Jouw maatje heeft een luisterend oor voor wat je bezighoudt. Samen bedenken jullie welke activiteiten leuk zijn om te gaan doen. Wandelen, tuinieren, hardlopen, een bezoek aan een museum of een gezellig kopje koffie op een terrasje; het kan van alles zijn. Ongeveer een jaar lang stelt je maatje alles in het werk om jou het plezier en zelfvertrouwen te geven dat je nodig hebt om straks zelf nieuwe contacten te leggen en oude te onderhouden.

Als je interesse hebt als deelnemer of vrijwilliger, neem dan contact op met Monica van den Akker, coördinator Tandem Volwassenen bij Humanitas Lansingerland. Haar contactgegevens vind je op deze pagina.