Lansingerland

Uitnodiging kerstborrel

Naar aanleiding van het verzoek van de wethouder om onze vrijwilligers te bedanken, hebben wij besloten om hier een feestelijke draai aan te geven en dit te combineren met een kerstborrel.

Aan alle vrijwilligers van Humanitas Lansingerland,

Om jullie te bedanken voor de actieve inzet van het afgelopen jaar organiseren wij een kerstborrel. Tijdens deze borrel krijgen wij speciaal bezoek van de wethouder van de gemeente Lansingerland. Ankie van Tatenhove, wethouder sociale zaken, komt langs om jullie in het bijzonder te bedanken voor de belangrijke bijdrage die jullie leveren aan het welzijn van al onze deelnemers!

Om een toost uit te brengen op alle vrijwilligers en stagiaires organiseren wij op maandag 18 december van 14.00-16.00 uur een kerstborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we dan met elkaar het jaar 2017 op een gezellige manier afsluiten! Tijdens deze bijeenkomst is er voor de aanwezige vrijwilligers en stagiaires nog een extra verassing in de vorm van een aardige attentie en een leuke quiz met prijzen! Graag wel aanmelden bij Jacqueline i.vm. inkopen voor deze borrel.

Voor alle duidelijkheid staan hieronder alle gegevens nog even op een rijtje:

Wat: Kerstborrel Humanitas

Wie: Alle vrijwilligers en stagiaires

Speciale Gast: Wethouder Lansingerland Ankie van Tatenhove

Datum: 18 december 2017

Tijd: 14.00-16.00 uur

Locatie: Snip, Dorpsstraat 5 in Bleiswijk

Aanmelden bij: Jacqueline: j.henskens@humanitas.nl

Kerstborrel

Terug naar overzicht